SODE Jetway not connecting onto certain aircraft correctly

THIS IS NOT SUPPORT FORUM SECTION!
To receive support follow:
http://mkstudios.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=5
Post Reply
Brum X
Posts: 3
Joined: Sat Jun 02, 2018 9:20 pm
Name: Alan Webb
SIM: FSX

SODE Jetway not connecting onto certain aircraft correctly

Post by Brum X » Sun Jun 03, 2018 10:27 am

HI Guys, sorry if this has been mentioned but as im quite new to all this SODE jetway stuff (Im used to AES on my previous TFS scenery) i have noticed that with a freeware Iberia A320 aircraft the SODE jetway docks too high and is half on the aircraft and half off it. However when i have tried other aircraft such as payware aircraft such as the Just Flight Thomson 757 if fits perfectly onto the aircraft :D

Can this problem be resolved and is this a SODE issue or is it just simply that it is a freeware addon and they dont dock as nice as payware aircraft. To be honest with AES it did not matter if the aircraft was payware or freeware.

However im loving the MK Studios TFS and FUE. Im hoping you will soon do Lanzarote and my favourite Canary Island Gran Canaria (Las Palmas) :)

User avatar
Mateusz
Site Admin
Posts: 194
Joined: Mon Jun 19, 2017 5:21 pm
Location: Warsaw
Name: Mateusz Stabryla
SIM: P3DV3,P3DV4
Contact:

Re: SODE Jetway not connecting onto certain aircraft correctly

Post by Mateusz » Mon Jun 04, 2018 10:42 am

Hi,

This depends on how the aircraft doors were specified in aircraft.cfg file.
It may be wrong so in this case that'd require you/author to do small modification for doors height.

You may read about this here:

https://www.fsdeveloper.com/forum/threa ... ft.435779/

Kind regards!

Brum X
Posts: 3
Joined: Sat Jun 02, 2018 9:20 pm
Name: Alan Webb
SIM: FSX

Re: SODE Jetway not connecting onto certain aircraft correctly

Post by Brum X » Mon Jun 04, 2018 8:35 pm

Thanks for the info, i will give it a go :D

Post Reply